The Divine War Shall Begin!

Shinto Okami RPG

Click here to edit subtitle

Etkö ole pelannut Okami tai Okamidenia, mutta haluaisit silti liittyä? Eipä hätää, täältä sivulta löydät tarvittavat tiedot pelien juonista, että voit roolia täällä! Roolipelissä kuitenkin liittyy noihin peleihin vain vähän, suurimmalta osalta ympäristöltään ja ihmishahmoiltaan, mutta muuten Japanin mytologia on tärkeämmässä asemassa tässä roolipelissä.

OKAMI

Peli alkaa maassa, jonka nimi on Japani, noin 100 vuotta ennen pelin oikeaa hetkeä. Maan vartijana toimi valkoinen susi Shirainui, joka oli Amaterasun edeltäjä. Nagi oli sankari Kamikissa, tarinan pääpaikassa. Nagi ja Shirainui saapuivat Kuun luolalle, jossa he kohtasivat hirmuisen Orochin, kahdeksanpäisen demonikäärmeen, jonka lopulta tappoivat pelastaakseen Kamikin. Naishenkilö nimeltä Nami, riisisaken keittäjä oli Nagin rakkaus, jonka hän myös pelasti. Noin 100 vuotta myöhemmin Nagin jälkeläinen, Susano, asustaa myös Kamikissa. Hän on halunnut aina hakea Tsutagami-nimisen miekan, joka hohtaa sinistä, Kuun luolasta. Kun hän irrotti miekan maasta, Orochi heräsi eloon, uudestaan. Sakuya, puiden jumalatar ja Kamikin vartija, herätti eloon Shirainuin patsaan, joka oltiin pystytetty Shirainuin verisen kuoleman jälkeen. Siitä syntyi Amaterasu, jonka Sakuya loi pelastamaan maailmaa. Amaterasu on auringon jumalatar, jonka tiedetään olevan kopio Shirainuista, jonka Sakuya tunsi. Hän pyysi, että Amaterasu poistaisi kirouksen laaksosta. Ammyn avuksi tulee Poncle nimeltä Vaeltava Taiteilija Issun. Amaterasun tehtävänä pelissä on palauttaa Japanin kauneus ja väritys, joka on lumoava pelissä. Mutta tarinassa tavataan mieshenkilö nimeltä Waka, tuntematon mutta vahva mies, jolla näyttää olevan lahja maan, taivaan ja meren jumalilta. Waka on Issunin mielestä ärsyttävin henkilö, jonka se tietää ja kutsuu häntä nimellä ”two-headed prophet” tai ”pretty boy”. Siis, Ammyn tehtävänä on etsiä Celestial Brush-jumalia, joilta hän saa erikoisvoimia, ja nehän olivat piiloutunueet tähtimerkkien taakse. Ensimmäinen taito, joka sinulla on alussa, on Sunrise, jolla voi tehdä auringon.

Pian, Amaterasu ja Susanon on tapettava Orochi, jotta Orochi ei söisi Susanon rakasta, Kushia. Tällä kertaa, parin täytyy tuhota demoni lopullisesti, sillä musta, paha henki valtaa Japania koko ajan. Orochin kuoleman jälkeen Amaterasu ja Issun jatkavat matkaansa Japanissa, tavaten monia mukavia ihmisiä hyvien tekojensa ansiosta, ja jatkettava kulkuaan Japanin läpi voittaakseen muutkin demonit, jotka jatkavat pimeän polkua, ellei niitä voiteta. Kun Amaterasu etsii näitä pahoja demoneita, hän saapuu paikassa nimeltä Kamui uponneeseen avaruusaluslaivaan, jonka nimi on Ark of Yamato. Waka ilmestyy, ja kertoo eri tarinoita, ja puhuu myös laivassa kuolleista Celestials-hahmoista, ketkä pakenivat Orochia sinne, ja yrittivät päästä sieltä jumalien kotiin Celestial Plainiin, jolloin pahat henget, ovat saapuneet laivaan uudestaan tapettaviksi. Yami, kaiken pahan ja demonien ohjaaja ja valtias, ilmestyy pääpahiksena laivassa, ja varastaa Amaterasun Celestial Brush-voimat ennen kuin taistelu alkaa. Issun hyväksyy viimein paikkansa Celestial Envoyna, ja pyytää ihmisiä, joita ne olivat tavanneet, rukoilemaan Ammyn puolesta. Hän tarvitseekin voimaa voittaakseen Yamin, pahan valtian. Hänen voitettuaan hän palauttaa Japanin entiselleen, Amaterasun tehtävä on suoritettu, jolloin hän ja Waka suuntaavat kohti Celestial Plainia, ja peli jatkuu pelissä nimeltä Ōkamiden, jossa seikkailee hänen jälkeläinen, Chibiterasu

OKAMIDEN

Okamiden jatkaa auringon jumalan tarinaa yhdeksän kuukautta Yamin kuoleman jälkeen. Uusi pahuus lähestyy Japania, ja tällä kertaa sitä vastaan taistelevat pieni aurinko, Chibiterasu ja Susanon poika, Kuni. Demonit ovat lisääntyneet maassa, vaikka Amaterasun oli pitänyt tappaa kaikki. Nuorukaiset lähtevät matkalle ja kulkevat Amaterasun jalan jäljissä. Ennen pitkää matka vie heidät Agataan, jossa he tapaavat merenneidon nimeltään Nanami. He päättävät auttaa tuota saamaan aarteensa takaisin jättimäiselta kissakalalta, mutta voitokkaan taistelun jälkeen, Chibiterasu ja Kuni joutuvat eroon toisistaan.
Pienen auringon matka jatkuu Seianiin, jossa se saa uuden toverin, näyttelijätär Kagun, joka paljastuu olemaan myös voimakas papittaren alku. Kagun täytyy kuitenkin aloittaa papittaren opintonsa, ja jälleen Chibi jää yksin. Ei mene kauaa, kun vaalea hiuksinen nuorukainen törmään yksinäiseen jumalaan. Nuorukaista jahdataan ja Chibi joutuu auttamaan tuon karkuun. Nuorukainen kertoi nimensä olevan Kurow ja hän vihjailee, että olisi tullut raketilla kuusta. Kurow ja Chibi lähtevät tutkimaan Seianin ulkopuolella olevia raunioita, kun Kagu kidnapataan. Näyttelijättären on kidnapannut kuollut kuun klaanilainen, jonka paha henki on vallannut, ja joka nykyään kutsui itseään Kuningas Furyksi. Jälleen yhden voitokkaan taiston jälkeen ilmestyy kuitenkin uusi vihollinen nuorukaisten eteen, Akuro. Akuro kertoi aikovansa kylpeä Orochin veressä tullakseen voimakkaammaksi ja siirtyy ajassa taaksepäin voidakseen tehdä tämän. Kurow ja Chibi seuraavat sitä ja onnistuvat estämään Akuron aikeet, mutta tuo hyppää vielä 100 vuotta taaemmas, aikaan jolloin Orochi ensimmäisen kerran oli ilmestynyt ja Shiranui ja Nagi taistelivat sitä vastaan. Tuolloin Kurow ja Chibi eroavat toisistaan ja nuoren jumalan täytyy lähteä yksin kohti kahdeksanpäisen hirviön pesää. Matkalla se kuitenkin törmää uuteen toveriin, Manpukuun, jonka äiti oli viety Kuun luolalle. Chibi auttaa häntä pelastamaan tuon äidin ja ennen kuin nuori jumala haastoi jälleen Orochin, Kurow palaa ja Manpuku lähtee äitinsä kanssa kotiin kertoen kuitenkin, että hän olisi valmis tulemaan paikalle, jos Chibi tarvitsisi apua. Kurow ja Chibiterasu eivät onnistu häätämään Akuroa Orochin ruumiilta ja tuo onnistuu kylpemään hirviön veressä.
Viimein Akuro haastaa Chibiterasun taisteluun ja siirtää tuon ja kaikki nuoren jumalan ystävät Pimeään todellisuuteen, missä paljastuu, että Kurow onkin petturi, joka on koko ajan työskennellyt Akurolle. Chibi taistelee tiensä monien demonien ohi, kuten myös Kurownkin ja viimein kohtaa Akuron, joka on nyt ottanut valtaamansa Kunin hahmon ja luonut mustan Chibiterasun. Oikea Chibi onnistuu voittamaan nuo, ja Akuro jättää Kunin ruumiin, jolloin Kurow tarjoaa oman ruumiinsa Akurolle. Vaalea hiuksinen nuorukainen lukitsee Akuron sisäänsä, ja käskee Chibin ja Kunin tappaa hänet, että Akuro kuolisi Kurown mukana. Näin Akuro tuhoutuu ja Kurowkin poistuu maailmasta, tajuttuaan, ettei ollutkaan pelkkä Wakan luoma nukke, vaan muistojensa ansiosta oikea, elävä ihminen.
Chibiterasu palaa nykyaikaan ja jättää toverinsa, mukaan lukien Kunin, ja lähtee Issunin mukana Celestial Plainille tapaamaan äitiään, auringon jumala Amaterasua, kun taas Kuni lähtee etsimään kuka oikeasti on, Nanami jatkaa eloaan Lohikäärmeiden palatsissa ja Kagu harjoittelee näyttelijän ja papittaren uraansa varten.

Alkuperäinen Okamin tarina on kopioitu Susimaailma netistä!